Retkeilyauto – Weinsberg Carabus 600ME, 2021

Vuokraa retkeilyauto kauttamme kätevästi. Auto soveltuu parhaiten pariskunnalle, kaveruksille tai pienelle perheelle. Pieni koko tekee autosta kätevän liikennöidä mukavuuksista tinkimättä.

Vapaat viikot voit tarkistaa varauskalenteristamme sivun alalaidasta ja varata oman lomaviikkosi kätevästi samalla.

Tutustu vuokraushinnastoon

Osasto:

Kuvaus

Vuokraa retkeilyauto, joka soveltuu parhaiten pariskunnalle, kaveruksille tai pienelle perheelle. Pieni koko, pituus alle 6m, tekee autosta kätevän liikennöidä mukavuuksista tinkimättä. Täydenpalvelun hotellihuone, joka kulkee mukanasi minne vain.

Retkeilyautomme on rekisteröity neljälle hengelle ja kaikilla paikoilla on kolmipisteturvavyöt. Autossa on integroidut hyttys- ja pimennysverhot. Vetokoukkuun voit kätevästi kiinnittää vaikka pyörätelineen. Takaosan tavaratila on todella tilava, joten eri harrastusvälineet kulkevat vaivatta mukana.

Pitkittäiset erillisvuoteet tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot yöpymiseen. Toinen vuoteista on pituudeltaan 200cm, joten pidempikin ihminen mahtuu mukavasti nukkumaan. Voit pitää vuoteet erillisinä tai muodostaa leveän parivuoteen. Yhdistettynä sängyn leveys on 194cm, joten lapsenkin kanssa sänkyyn mahtuu mukavasti nukkumaan. Pöytäryhmästä voi muodostaa lisävuoteen lapselle (170 x 70cm).

Pienessä keittiössä on kaikki tarpeellinen ruoanlaittoon. Jääkaappi pakastelokerolla toimii akun virralla. Kaasuliesi takaa monipuoliset ruoanlaittomahdollisuudet. Keittiössä on aina valmiina astiastot neljälle sekä perus ruoanlaittovälineet. Kahvinkeitto onnistuu pressopannulla ja veden lämmität nopeimmin vesipannulla kaasuliedellä. Kompakti WC toimii myös suihkuna. WC-kemikaalit sisältyvät hintaan.

Retkeilyauton lämmitys toimii kaasulla ja lisänä voit hyödyntää verkkovirtaa. Lattialämmitys (toimii verkkovirrassa) lisää matkustusmukavuutta viileämpinä päivinä. Lähtiessä retkeilyautossa on kaksi kaasupulloa, joista toinen on täysi. Talvikäyttö onnistuu ongelmitta, sillä molemmat vesisäiliöt ovat lämmitettäviä ja harmaavesisäiliö on eristetty.

Perusvarustukseen kuuluvat aiemmin mainittujen lisäksi sähköjohto ja -adapterit, ajokiilat sekä siivousvälineet. Muihin lisäpalveluihimme voit tutustua tarkemmin hinnastosivuillamme.

Varauskalenteri – vuokraa retkeilyauto

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu
 
- Alustava

Etu- ja sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelinnumero:

Osoite:

Alennuskoodi:

Lisätiedot:

Tutustu vuokrausehtoihimme etukäteen